یونولیت,یونولیت سقفی,شرکت مادفوم

مادفوم تولیدکننده یونولیت,یونولیت سقفی

یونولیت,یونولیت سقفی,شرکت مادفوم

مادفوم تولیدکننده یونولیت,یونولیت سقفی

مادفوم تولیدکننده یونولیت,یونولیت سقفی

۳ مطلب در فروردين ۱۴۰۱ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

هزینه ساخت ساختمان

مسکن همواره در طول تاریخ بشریت از مهم‌ترین و اساسی‌ترین نیازها محسوب می‌شده و امروزه ساختمان‌سازی یکی از پویاترین صنایع در سراسر جهان به شمار می‌رود. امروزه بسیاری از کشورهای جهان خصوصاً کشورهای در حال توسعه با مشکل مسکن مواجه هستند و هزینه ساخت ساختمان در مقیاس جهانی و کشوری باعث شده است که بسیاری از کشورها دچار چالش شوند.

به صورت کلی اولین مهم‌ترین کاری که در زمان ساختمان‌سازی باید انجام داد برآورد میزان هزینه‌ها، مصالح مورد استفاده، مدت زمان ساخت‌وساز و … است. برآورد هزینه ساختمان می‌تواند متأثر از فاکتورها و عوامل مختلفی باشد که در ادامه مطلب به بررسی کامل آن پرداخته می‌شود.

ارزیابی هزینه ساخت ساختمان

اصلی‌ترین و مهم‌ترین مرحله در ساختمان‌سازی و حتی بازسازی ساختمان ارزیابی و محاسبه هزینه‌های ساخت‌وساز به صورت قدم به قدم است. برای ارزیابی کلی هزینه‌های ساخت‌وساز لازم است که به فاکتورها و موارد مختلفی توجه شود که مهم‌ترین آنها شامل موارد زیر هستند:

محاسبه قیمت زمین

برآورد قیمت زمین اولین مرحله از ارزیابی هزینه ساخت ساختمان است. طبیعتاً هرچقدر که زمین مساحت بیشتری داشته باشد و یا در مناطق لوکس‌تر و پرطرفدارتری باشد هزینه‌های بیشتری نیز دارد. در حقیقت موقعیت مکانی زمین می‌تواند تعیین کننده اصلی قیمت آن باشد.

مجوز ساخت

یکی دیگر از فاکتورهای مهمی که می‌تواند در هزینه ساخت ساختمان مؤثر باشد هزینه‌های مربوط به مجوز ساخت است. در این مرحله هزینه شرکت‌های مهندسی ساخت‌وساز نیز مورد توجه است. همچنین شهرداری بر اساس تعداد طبقاتی که فرد مجاز به ساخت آن خواهد بود ممکن است هزینه‌های مختلفی دریافت کند. برای دریافت مجوز ساخت لازم است که مدارک مختلفی همچون برگه تعهد نظارت، برگه تعهد محاسبات و نقشه‌های سازه و نقشه‌های اجرایی، برگه تعهد کارفرما، فیش پرداخت عوارض ساختمان و … فراهم شود که هرکدام می‌تواند هزینه‌های خاص خود را در بر داشته باشند.

متریال و مصالح

هزینه متریال و مواد مورد استفاده در ساخت متناسب با متراژ واحدها، تعداد واحدها و زیربنای مفید و غیر مفید بررسی می‌شود. البته باید توجه داشت که نوسانات قیمت مصالح مختلفی همچون آهن و فولاد، سیمان، فوم سقفی و … برآورد هزینه ساختمان را سخت می‌کند و نمی‌توان به صورت قطعی قیمت و نرخی برای آن تعین کرد

قیمت آهن آلات

می‌توان گفت محصولات آهنی امروزه اصلی‌ترین مصالح مورد استفاده در صنعت ساختمان‌سازی هستند. قیمت آهن می‌تواند به فاکتورهای مختلفی همچون نرخ ارز، نوسانات بازارهای جهانی، بازار بورس، میزان عرضه و تقاضا، فصل ساخت‌وساز و خرید و … بستگی داشته باشد.

  • مادفوم خاورمیانه
  • ۰
  • ۰

اگرچه امروزه بسیاری از مردم به زندگی شهری عادت کرده اند و در شهرهای شلوغ زندگی می کنند، اما بسیاری از مردم تمایل دارند زندگی در محیط های آرام را تجربه کنند. ساخت ویلا در هوای خوب و به دور از شلوغی و سر و صدا می تواند بسیار جذاب باشد. در سال های اخیر افراد زیادی اقدام به ساخت ویلاهای شخصی کرده اند.

فرآیند ساخت ویلا مانند ساختمان های مسکونی، تجاری، اداری و صنعتی بر اساس عوامل و معیارهای مختلفی قابل انجام است که هر کدام از اهمیت بالایی برخوردار هستند. در ادامه به بررسی مراحل ساخت ویلا پرداخته خواهد شد.

ساخت خانه ویلایی

به طور کلی می توان گفت که ساخت هر ساختمان از چند مرحله تشکیل شده است که هر کدام می تواند اهمیت خاص خود را داشته باشد. اصولاً پس از مشخص کردن محل ساخت ویلا، لازم است تمامی مراحل ساختمان سازی ویلا بر اساس اصول و قواعد و استانداردها انجام شود. مهمترین مراحل ساخت ویلا به شرح زیر است:

برآورد هزینه و نقشه برداری

اساساً اولین قدم در ساخت هر ساختمان، نقشه برداری زمین است. در این مرحله صاحب کسب و کار و مالک زمین می توانند با نظارت و مشاوره مهندس ناظر طرح را در زمین طراحی و اجرا کنند. هر ویلا با توجه به مساحت زمین و سلیقه صاحب زمین می تواند چیدمان متفاوتی داشته باشد. تمامی محاسبات نقشه باید توسط مهندس طراحی شده و هزینه های مربوط به ساخت ویلا برآورد شود.

برآورد هزینه ها بسیار حائز اهمیت است زیرا نوع سازه، مصالح و امکانات ویلا می تواند در هزینه ساخت ساختمان تاثیرگذار باشد. پس از طی این مراحل نوبت به ترسیم و اجرای طرح می رسد و بر اساس نقشه لازم است که طرح نقشه بر روی زمین پیاده شود.

گود برداری زمین

مرحله دوم ساخت ویلا گودبرداری زمین می باشد و در این مرحله باید زمینه اجرای فونداسیون ویلا گذاشته شود. گودبرداری یکی از مراحل مهم در ساخت هر نوع ساختمانی است. زیرا استحکام، طول عمر و استحکام سازه به آن بستگی دارد. نوع و عمق گودبرداری باید براساس اصول، قوانین، نوع خاک و زمین انجام شود. پس از انجام عملیات گودبرداری باید پایه های ویلا احداث شود.

فونداسیون را می توان با ابزار و تجهیزات خاص انجام داد. در واقع اجرای صحیح گودبرداری و فونداسیون می تواند ساختمان ویلا را در برابر عواملی مانند زلزله و ... در امان نگه دارد.این مرحله از ساخت ویلا باید تحت نظارت کامل مهندس متخصص صورت گیرد تا از صحت آن اطمینان حاصل شود.

اسکلت بندی و بتن ریزی

فاز سوم ساخت ویلا، بتن ریزی و اسکلت بندی است که اساسا نحوه پی ریزی ویلا را مشخص می کند. در این مرحله از مصالحی مانند آرماتور و بتن استفاده می شود. این مرحله نیز باید تحت نظارت کامل مهندس انجام شود. زیرا بتن ریزی و اسکلت بندی ساختمان می تواند برای ایمنی نهایی ساختمان بسیار مهم باشد.

دیوارکشی ویلا

پس از ساخت اسکلت ساختمان، نوبت به ساخت دیوار می رسد. دیوارکشی اساساً نشان دهنده آغاز اصلی ساخت ویلا است. در واقع دیوارچینی می تواند چارچوب ویلا را مشخص کند و تمامی اتاق ها، ورودی ها، خروجی ها، سرویس ها و ... را شناسایی کند. برای دیوارچینی می توان از مصالح مختلفی استفاده کرد که محبوب ترین آنها مصالح سنتی (آجر، سیمان، چوب و ...) است.

اجرای سقف ویلا

اجرای سقف یکی دیگر از مراحل ساخت ویلا است که می‌تواند در حقیقت پایان دهنده پروسه ساخت ابتدایی باشد. در واقع شیب بندی سقف و اجرای آن به خصوص در ساخت ویلای چوبی بسیار حائز اهمیت است و می تواند تاثیر زیادی در زیبایی و ظاهر ویلا داشته باشد.

نصب چهارچوب و فرم‌ها، لوله‌کشی و سیم‌کشی ویلا

بعد از انجام مراحل گفته شده نوبت به نصب چهارچوب‌ها، لوله‌کشی و ... خواهد رسید. در این مرحله تمامی فرم‌ها، پنجره‌ها، چهارچوب‌ها، تعمیرات مشکی دیوارها و سقف‌ها نصب می‌شود و بعد از آن تأسیسات برقی، لوله‌کشی و ... انجام می‌شود.

عایق‌کاری کف ویلا و دیوارها

از دیگر مراحل ساخت ویلا عایق‌کاری کف و دیوارها است. در این مرحله می‌توان از یونولیت و انواع عایق‌ها برای کف سرویس‌ها، آشپزخانه، دیوارها و ... استفاده کرد. همچنین سقف ویلا با استفاده از چوب، کناف، سقف کاذب و ... عایق شود.

ویلا

  • مادفوم خاورمیانه
  • ۰
  • ۰

سقف یکی از مهم ترین قسمت های ساختمان است و در دهه های اخیر با پیشرفت علوم و فناوری های مختلف، انواع سقف ها در صنعت ساختمان سازی مورد استفاده قرار گرفته است. از مهم‌ترین آن‌ها می توان به سقف دال بتنی، سقف تیرچه‌بلوک، عرشه فولادی، وافل، تیرچه کرومیت و … اشاره کرد. در پاسخ به این سوال که سقف کوبیاکس چیست، باید گفت که این سقف در واقع با به وجود آوردن سوراخ هایی در شبکه‌های مدولار میلگردها و بتن به وجود می آید و می تواند وزن سقف را تا 35 درصد کاهش دهد.

این سقف‌ها می‌توانند مانند رفتار استاتیک سقف‌های سنتی دال جامد رفتار کنند و نیروهای ناشی از بار مرده و زنده سقف را به صورت دو طرفه به تیرهای جانبی منتقل کنند. در اینجا به بررسی کامل سقف های کوبیاکس و نحوه اجرای آنها می پردازیم.

سقف کوبیاکس چیست ؟

سقف های کوبیاکس در واقع به سقف های «دال دو محوره توخالی» معروف هستند، اما از آنجایی که برند سوئیسی کوبیاکس نماینده اصلی و شناخته شده این سقف ها است، به سقف های کوبیاکس معروف هستند. اصولاً برای اجرای این سقف از گلوله های توخالی ساخته شده از پلی اتیلن استفاده می شود و و در یک شبکه مدولار از میلگردها (مش آرماتور) که در بتن دفن شده است حفره‌هایی ایجاد می‌شود.. این حفره ها وزن کلی سقف ساختمان را به میزان قابل توجهی کاهش می دهند.

کاربرد سقف Cobiax

سیستم کوبیاکس یکی از روش های نوین پوشش سقف است که علاوه بر پوشش سقف در دیوارها، ستون ها و فوندانسیون ساختمان ها قابل استفاده است. با توجه به مسائل اقتصادی و تولیدی می توان از این نوع سقف برای اجرای دال‌های دوطرفه با دهانه‌های بلند در ساختمان‌های عمومی، اداره‌ها، بیمارستان‌ها، مدارس، مجتمع‌های تجاری، مجتمع‌های تفریحی، برج‌ها، ساختمان‌های مسکونی چندطبقه و … استفاده کرد.

مزیت سقف کوبیاکس

اجرای انواع سقف های بتنی کوبیاکس به دلیل ویژگی های منحصر به فرد خود می تواند مزایای متعددی نسبت به سقف های دیگر داشته باشد. از مهم‌ترین آن‌ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • در این سقف میزان بتن و فولاد مصرفی کاهش می‌یابد.
  • باعث کاهش وزن کلی ساختمان و کاهش خطرات آن در هنگام زلزله می شود.
  • مقاومت خوبی در برابر آتش دارد و نوعی عایق حرارتی ساختمان است.
  • نصب و اجرای این گونه سقف ها زمان کمی می برد و به سرعت انجام می شود.
  • عمر مفید ساختمان را افزایش می دهد
  • مانند فوم سقفی، عایق صوتی خوبی است.
  • خمش، برش و سختی بالایی دارند.
  • ارتفاع کلی سازه ها کاهش می یابد.
  • بتن به راحتی ریخته می شود و توپ ها به راحتی حمل می شوند.

معایب های سقف کوبیاکس

سقف های کوبیاکس علاوه بر تمام مزایایی که دارند، می توانند معایبی نیز داشته باشند که عمده ترین آنها به شرح زیر است:

  • این نوع سقف بر خلاف یونولیت و سایر سقف ها می تواند هزینه های بالایی برای پروژه های کوچک داشته باشد.
  • تحقیقات زیادی در مورد برهمکنش این سطوح با نیروهایی مانند زلزله و باد انجام نشده است.
  • استاندارد و مقررات خاصی برای آن وجود ندارد و قوانین مربوط به آن بسیار محدود است.

دلایل ورود تکنولوژی کوبیاکس به ایران

همانطور که گفته شد امروزه ده ها نوع سقف مختلف در پروژه های ساختمانی مورد استفاده قرار می گیرند که هرکدام دارای مزایا و معایب خاص خود هستند. از جمله مهم ترین دلایل ورود تکنولوژی کوبیاکس به ایران می توان موارد زیر را عنوان کرد:

  • صنعتی سازی این تکنولوژی
  • انعطاف پذیری بالای و امکان رقابت با سایر سیستم های رایج
  • عدم نیاز به سرمایه گذاری زیاد برای احداث کارخانه مواد اولیه
  • عدم نیاز به نیروی کار متخصص
  • امکان احداث کارخانه در تمامی نقاط کشور
  • داشتن صرفه اقتصادی بالا و عدم داشتن ضرر برای محیط زیست
  • عدم وابستگی به خارج از کشور سازگاری با مباحث و مقررات ملی ساختمانی کشور
  • مادفوم خاورمیانه