یونولیت,یونولیت سقفی,شرکت مادفوم

مادفوم تولیدکننده یونولیت,یونولیت سقفی

یونولیت,یونولیت سقفی,شرکت مادفوم

مادفوم تولیدکننده یونولیت,یونولیت سقفی

مادفوم تولیدکننده یونولیت,یونولیت سقفی

  • ۰
  • ۰

اگرچه امروزه بسیاری از مردم به زندگی شهری عادت کرده اند و در شهرهای شلوغ زندگی می کنند، اما بسیاری از مردم تمایل دارند زندگی در محیط های آرام را تجربه کنند. ساخت ویلا در هوای خوب و به دور از شلوغی و سر و صدا می تواند بسیار جذاب باشد. در سال های اخیر افراد زیادی اقدام به ساخت ویلاهای شخصی کرده اند.

فرآیند ساخت ویلا مانند ساختمان های مسکونی، تجاری، اداری و صنعتی بر اساس عوامل و معیارهای مختلفی قابل انجام است که هر کدام از اهمیت بالایی برخوردار هستند. در ادامه به بررسی مراحل ساخت ویلا پرداخته خواهد شد.

ساخت خانه ویلایی

به طور کلی می توان گفت که ساخت هر ساختمان از چند مرحله تشکیل شده است که هر کدام می تواند اهمیت خاص خود را داشته باشد. اصولاً پس از مشخص کردن محل ساخت ویلا، لازم است تمامی مراحل ساختمان سازی ویلا بر اساس اصول و قواعد و استانداردها انجام شود. مهمترین مراحل ساخت ویلا به شرح زیر است:

برآورد هزینه و نقشه برداری

اساساً اولین قدم در ساخت هر ساختمان، نقشه برداری زمین است. در این مرحله صاحب کسب و کار و مالک زمین می توانند با نظارت و مشاوره مهندس ناظر طرح را در زمین طراحی و اجرا کنند. هر ویلا با توجه به مساحت زمین و سلیقه صاحب زمین می تواند چیدمان متفاوتی داشته باشد. تمامی محاسبات نقشه باید توسط مهندس طراحی شده و هزینه های مربوط به ساخت ویلا برآورد شود.

برآورد هزینه ها بسیار حائز اهمیت است زیرا نوع سازه، مصالح و امکانات ویلا می تواند در هزینه ساخت ساختمان تاثیرگذار باشد. پس از طی این مراحل نوبت به ترسیم و اجرای طرح می رسد و بر اساس نقشه لازم است که طرح نقشه بر روی زمین پیاده شود.

گود برداری زمین

مرحله دوم ساخت ویلا گودبرداری زمین می باشد و در این مرحله باید زمینه اجرای فونداسیون ویلا گذاشته شود. گودبرداری یکی از مراحل مهم در ساخت هر نوع ساختمانی است. زیرا استحکام، طول عمر و استحکام سازه به آن بستگی دارد. نوع و عمق گودبرداری باید براساس اصول، قوانین، نوع خاک و زمین انجام شود. پس از انجام عملیات گودبرداری باید پایه های ویلا احداث شود.

فونداسیون را می توان با ابزار و تجهیزات خاص انجام داد. در واقع اجرای صحیح گودبرداری و فونداسیون می تواند ساختمان ویلا را در برابر عواملی مانند زلزله و ... در امان نگه دارد.این مرحله از ساخت ویلا باید تحت نظارت کامل مهندس متخصص صورت گیرد تا از صحت آن اطمینان حاصل شود.

اسکلت بندی و بتن ریزی

فاز سوم ساخت ویلا، بتن ریزی و اسکلت بندی است که اساسا نحوه پی ریزی ویلا را مشخص می کند. در این مرحله از مصالحی مانند آرماتور و بتن استفاده می شود. این مرحله نیز باید تحت نظارت کامل مهندس انجام شود. زیرا بتن ریزی و اسکلت بندی ساختمان می تواند برای ایمنی نهایی ساختمان بسیار مهم باشد.

دیوارکشی ویلا

پس از ساخت اسکلت ساختمان، نوبت به ساخت دیوار می رسد. دیوارکشی اساساً نشان دهنده آغاز اصلی ساخت ویلا است. در واقع دیوارچینی می تواند چارچوب ویلا را مشخص کند و تمامی اتاق ها، ورودی ها، خروجی ها، سرویس ها و ... را شناسایی کند. برای دیوارچینی می توان از مصالح مختلفی استفاده کرد که محبوب ترین آنها مصالح سنتی (آجر، سیمان، چوب و ...) است.

اجرای سقف ویلا

اجرای سقف یکی دیگر از مراحل ساخت ویلا است که می‌تواند در حقیقت پایان دهنده پروسه ساخت ابتدایی باشد. در واقع شیب بندی سقف و اجرای آن به خصوص در ساخت ویلای چوبی بسیار حائز اهمیت است و می تواند تاثیر زیادی در زیبایی و ظاهر ویلا داشته باشد.

نصب چهارچوب و فرم‌ها، لوله‌کشی و سیم‌کشی ویلا

بعد از انجام مراحل گفته شده نوبت به نصب چهارچوب‌ها، لوله‌کشی و ... خواهد رسید. در این مرحله تمامی فرم‌ها، پنجره‌ها، چهارچوب‌ها، تعمیرات مشکی دیوارها و سقف‌ها نصب می‌شود و بعد از آن تأسیسات برقی، لوله‌کشی و ... انجام می‌شود.

عایق‌کاری کف ویلا و دیوارها

از دیگر مراحل ساخت ویلا عایق‌کاری کف و دیوارها است. در این مرحله می‌توان از یونولیت و انواع عایق‌ها برای کف سرویس‌ها، آشپزخانه، دیوارها و ... استفاده کرد. همچنین سقف ویلا با استفاده از چوب، کناف، سقف کاذب و ... عایق شود.

ویلا

  • ۰۱/۰۱/۲۳
  • مادفوم خاورمیانه

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی